Samarbeten

Här presenterar vi våra mycket viktiga och rekommenderade samarbetspartners.

Destination Roslagen – information om vad som är på gång i Roslagen, klicka på bilden.
Med deras fantastiska jobb för att stärka Roslagen som besöksmål är de en självklar samarbetspartner i vår verksamhet. Vi är även genom turistbyrån en Infopoint för Roslagen. Turisbyrån bidrar med bl.a. nätverkande och kunskap om Roslagen. 

 

Fantastiska öl och inte minst vår egen Granparkslager, som vi i samarbete med Roslagens Brygghus tagit fram. De har en fantastisk kunskap och engagemang i allt de gör. Vi älskar våra lokala bryggerier.

 

Norrtälje Musteri förädlar äpplen från vår trädgård genom ett fantastiskt mathantverk till vår egen must. Musten kan vi erbjuda till maten, vi säljer också Musten i fina glasflaskor och skapar underbara drinkar och bakverk, året runt.
Ett företag som drivs med ett stort hjärta och engagemang. 

Ölen från Skebo Bruksbryggeri andas äkthet och tradition i färsköls-stil. Vi älskar våra lokala bryggerier.

Västergårdens Bryggeri – Underbara ale’s av högsta kvalitet och smak. Bryggs i en ombyggd lada i en fantastisk och genuin Roslagsmiljö. Vi älskar våra lokala bryggerier.

I ett samarbete med Bönan & Roten kan vi erbjuda våra gäster praliner i absolut världsklass. Handmålade och skickligt smaksatta med bland annat vår egen äppelmust – kan vi erbjuda antagligen världens godaste pralin.

Roslagsfisk vår fantastiska leverantör av fisk och skaldjur. Underbara laxar och skaldjur av högsta kvalitet.

 

 

Har man en av världens bästa tillverkare av starksprit på nära avstånd måste man ju bara erbjuda deras drycker. Roslags whiskey, Roslags Gin och Roslags Punsch är bara några av deras fantastiska produkter.

Samarbetspartners

Malin Jakobsson, ägare av städföretaget Malvasias, säg något hon inte kan. En grym mångkonstnär. Hon ser till att vårt hotell är rent och fint varje dag tillsammans med sin dedikerade personal.
Malin är även sommelier som håller i våra populära vin och dryckesprovningar.
Och vill du lyxa till din vistelse kan du boka in dig på hennes massage och skönhetssalong

Samarbetspartners

Från och med i år 2019 kan vi stolt erbjuda Golfpaket i samarbete med Roslagens GK. Boka boende med halvpension på vårt mysiga Pensionat med greenfee inkluderat, från 1790/rum. Boka starttid gör du enklast själv direkt på Roslagens GK’s hemsida.